Inicijativa Erasmus+ priče

urednik   26.05.2018.   Komentari isključeni za Inicijativa Erasmus+ priče

Povodom projekta Labor, koji je sufinanciran sredstvima Erasmus+ projekta Europske unije, pokrenuli smo inicijativu Erasmus+ priče. Inicijativa omogućava mladim ljudima lakši dolazak do potrebnih informacija, služi im kao motivacija i daje odgovor na možebitna pitanja u vezi Erasmusa, a glavni joj je cilj poticanje na mobilnost, sudjelovanje na projektima i volontiranje.

Prvu priču vam donosimo u cjelosti, a nadolazeće ćete moći pročitati na našim društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu!

Danas vam predstavaljamo Frana, našeg dugogodišnjeg prijatelja i projektnog stručnjaka. Pročitajte njegovu #Erasmus priču i ohrabrite se pridružiti tisućama zadovoljnih Erasmusovaca!

💬 Moja motivacija za volontiranje proizlazi iz želje da probam nešto novo, izađem iz vlastite zone komfora i stavim pred sebe nove izazove. Volontiranje me je odvelo jedan sasvim novi svijet gdje ljude motiviraju ljudi. Dobio sam prilike besplatno naučiti stvari koje mi danas koriste u svakodnevnom životu i karijeri te prenesti svoja znanja na druge i nekoga naučiti nešto novo. Kroz rad na projektima otvorila su mi se mnoga vrata u životu koja su mi do tada izgledala daleko i nedostižno. Uspomene i poznanstva koje ostaju nakon svakog projekta poticaj su mi da idem dalje i sudjelujem još više. ♥️

Pridružite se Franu u nadolazećem projektu Labor i steknite iskustvo života! Više informacija i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Za dijeljenje vaše priče, kontaktirajte nas na danijela.grubisic@ascz.hr