Informativni ponedjeljak u organizaciji Studentskog informativnog kutka

urednik   25.02.2018.   Komentari isključeni za Informativni ponedjeljak u organizaciji Studentskog informativnog kutka

U ponedjeljak, 26. 2. Udruga Studentski informativni kutak vas poziva vas na novo interaktivno predavanje u sklopu Informativnih ponedjeljaka. Posljednji ponedjeljak u veljači održati će se predavanje na temu Predstavljanje udruga mladih i za mlade. U sklopu predavanja svi će zainteresirani imati priliku čuti predstavljanje pojedinih udruga te saznati brojne informacije vezane uz rad, aktivnosti, projekte i članstva u pojedinim udrugama za mlade.

Udruga studenata Grada Zagreba će se predstaviti prezentacijom o svome radu, prošlim i budućim projektima. Osim USGZ-a, ondje će biti i predstavnici Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske, eSTUDENT, AIESEC i AEGEE Zagreb.

Radionica će se održati u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat. Mole se svi zainteresirani da svoj dolazak potvrde na poveznici.

Informativni se ponedjeljci provode u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

(Izvor: studentski.hr)