Božićna i novogodišnja čestitka

urednik   19.12.2018.   Komentari isključeni za Božićna i novogodišnja čestitka

Dragim prijateljima, kolegama i partnerima želimo najljepše želje povodom nadolazećih blagdana kao i uspješnu novu 2019 godinu.

Zahvaljujemo svima na dosadašnjem angažmanu i trudu u Udruzi, nadamo se da ćemo imati još mnogo lijepih zajedničkih trenutaka.

Ove godine iza nas su provedene aktivnosti na Erasmus+ projektu Labor s našom hrvatskom partnerskom udrugom Crna ovca kao i nekoliko kulturnih ustanova i organizacija u kulturi iz Njemačke.

Članovi Udruge bili su dio Akademije regionalnog razvoja i fondova EU koja je uspješno završila sredinom mjeseca prosinca. Kroz Akademiju, članovi su imali mogućnost naučiti više o fondovima EU, pisanju projekata i načinu funkcioniranja institucija Europske unije.

Osim toga, participirali smo na niz edukativnih radionica u organizaciji različitih dionika civilnog društva i tijela javne vlasti koji se bave pitanjima od interesa za Udrugu.

2018 godina donijela nam je niz novih poznanstava, znanja i prilika za osobni i profesionalni razvoj, ali isto tako i priliku za poboljšanje društva u kojem živimo i djelujemo. Nadamo se da će 2019. biti barem jednako ovoliko uspješna i ispunjena.

Još jednom, najljepše želje želi Vam Udruga studenata Grada Zagreba.